Letopisy Narnie: Princ Kaspian

Předloha: kniha-C.S. Lewis
Rok: 2008-Česko
Minut:150

Obsah:

Hrdiny Prince Kaspiana jsou opět sourozenci Pevensieovi – Peter, Zuzana, Edmund a Lucie. Jsou povolaní z válkou sužované Anglie, aby pomohli vrátit svobodu mírumilovným obyvatelům bájné Narnie a nastolit na trůn legitimního dědice trůnu, mladého prince Kaspiana. Země se totiž od doby, kdy ji děti opustily, radikálně změnila. Vládne tam zlý král Miraz, před jehož zlobou se ukrývají bájná narnijská stvoření i mluvící zvířata. Mladé hrdiny čeká dlouhá a nelítostná bitva, ve které musí osvědčit nejen odvahu, ale i soudržnost.

Můj názor:

Paráda.Pokaždé,když se na film podívám,tak mě totálně dostane.Já z těch herců prostě nemůžu.Nejvíce z Kaspiana.Prostě je to naprosto úžasný herec.

Film se mi strašně líbí.Po celou dobu filmu mám vždy husí kůži.Prostě mě dostane vždy, i když ho vidím třeba po 5.
Zuzana a Kaspian se k sobě strašně moc hodí.Tedy aspoň podle mě.Docela mě mrzí,že nejsou ve filmu více spolu. Nejkrásnější je konec.Ten polibek.Pak bohužel rozloučení a to mi vždycky tečou slzy.Jo asi to moc prožívám,ale to prostě nejde.:D

Vždycky si představím,že tam stojím já.Taky by se mi nehctělo odcházet z tak krásné Země.





Ty bytosti.Trpaslíci,minotauři,mluvící zvířata.No to je něco nádherného.Vždycky se zamyslím a říkám si,proč nemůžou být skuteční.

Já nevím,asi jsem velký snílek,ale takový život s nadpřirozenými bytostmi by byl podle mě úžasný.

Jen si představte,kdyby jste měli život,jak v tomto filmu.Je to nádherná představa. Bohužel nereálná.


Co dodat film je úžasný.Kdo ho neviděl,tak ať to  rychle napraví.Pro mě ze všech 3 natočených dílů je nejlepší.
Můžu na něj koukat stále dookola a neomrzí mě.

Takové pocity ve mně jen tak nějaký film nevyvolá.Po dokoukání jsem nucena nad filmem stále přemýšlet a poslouchat hudbu,která ve filmu byla. Jo,asi jsem blázen. :D



Hodnocení:

10-10








Na závěr moje oblíbená píseň z filmu. :)


+ trailer


Komentáře

  1. Milujem všetky filmy z Letopisov Narnie :3 A máš pravdu, tie zvieratá, postavy, proste všetko je krásne a niečo z toho by som chcela zažiť na vlastnej koži :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo.Je to nádherný pocit,když se koukáš na tak úžasný film.Ale představa,že by tohle všechno mohlo být reálné je neuvěřitelná. :))

      Vymazat
  2. Knihy jsem nečetla, ale filmy jsem viděla a líbily se mi moc, nejvíc asi druhý díl - Princ Kaspian. Mohla bys mít víc článků na toto téma. Na mém blogu už delší dobu plánuju tento podobný článek udělat na film HOSTITEL, doufám že ti to nevadí, když mám něco podobného :), ale já jsem se to dozvěděla že to děláš i ty až potom co mě to napadlo. a zvěřejnila jsem to ;).

    Můj blog - mojenejnejknihy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. tento film mám moc ráda, vlastně všechny tři filmy.. a to i knihy..
    když jsem se na tento film koukala naposled, hrozně jsem se nasmála, až doteď jsem si nějak neuvědomila, jaké tam jsou skvělé hlášky.. :)
    asi si dám re-reading celé série.. mám na nic nějak už dlouhou dobu chuť :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno