I'm obsessed with... (2)

Páteční meme z dílny Emily.L . Podstatou článku je zveřejnění obsese, kterou může být libovolná věc, osoba, jídlo, kniha atd., spolu s krátkým informativním článkem.

Laky na nehty


Ano. Vidíte dobře. Dnes jsem se rozhodla psát o lacích na nehty.

Já je prostě miluji. Jsem jimi doslova posedlá. Někdy méně,někdy více. Záleží na tom,jakou mám náladu, a jaké je zrovna období.

Teď,když jsou tepla,tak se mi lakovat nehty nechce. Když je zima,tak si je lakuju každý den. Já vím,že je to plýtvání,ale já jsem opravdu schopná si večer nalakovat nehty a druhý den odpoledne už si je odlakovat a nalakovat znovu. I když nejsou ani krapet poničené.

Mě to strašně moc baví. Ani netušíte,jak mám báječný pocit z toho,když ten lak má skvělou barvu nebo si nehty nalakuji pěkně. Vždycky si pak prohlížím ruce i hodinu a říkám si, jak jsem šikovná. Jo,možná jsem praštěná,ale já laky na nehty prostě miluji.

Vlastním okolo 40 laků. Některé jsem neotevřela rok,některé vůbec.
Barvu si vybírám pokaždé podle nálady. Nebo taky někdy podle toho,když na mě vykoukne lak,který jsem už neměla dlouho a je mi ho líto. :D

Nejčastěji používám stříbrnou,růžovou,modrou. Také mám ráda červenou,fialovou,černou a hlavně miluji praskací laky..

Hodně ráda s laky experimentuji.Takže někdy mám i více barev. Jojo. Asi jsem hodně divná,ale tohle je moje úchylka.

Mám ráda značku Essence a Miss sporty. Jak kdy. Někdy mi třeba lak nesedne. I když je ze stejné kolekce. Po jednom se můžu uštvat a po tom druhém ani koutkem oka nezahlédnu.

Nevybírám si laky jen podle značky. Když jdu po obchodě a všimnu si nějaké pěkné barvičky,tak je mi jedno od jaké je značky, a prostě po něm chňapnu a už je navždy v mých spárech. :)

A co Vy? Také máte rádi laky na nehty? Ano? Tak mi napište jaké barvy,značky. Prostě cokoliv! :)

Komentáře

  1. :D Aj ja ich mám neúrekom... kamarátky si vždy chodia požičiavať a nevedia sa rozhodnúť, akej farby si majú zobrať :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ich tiež mám rada. Mám také obdobia, že lakujem o sto šesť a potom niekedy sa mi zase vôbec nechce. Milujem pestré farby a úpLne najviac modro-zelený lak od miss sporty, ktorý už bohužiaĺ nevyrábajú.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa veľmi lakovať nechty nechce, ale ak nájdeš taký lak, ako je na prvom obrázku, určite mi daj vedieť. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky ráda laky na nehty :))

    OdpovědětVymazat
  5. taky vlastním hodně laků na nehty... většinu z nich si objednávám v Avonu tam mají pěkný barvičky... Nehty si lakuji dycky v neděli :D tuto neděli se chystám na žlutej lak na nehty (ale je dost možné, že si to ještě padesátkrát rozmyslím xD)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno