Knižní poklady (1)

Meme z mé a Hančiny dílny.

O co jde:
Cílem tohoto meme je každé pondělí zveřejnit 3 knihy ze své knihovničky,s krátkým informativním článek. (Jak jsme se o knize dozvěděli a proč jsme si ji pořídili.Případně pokud jsme knihu četli,jestli se nám líbila.)


Prokletý dům
Rachel Caine

O knize jsem se dozvěděla na blogu Cukrblik. Jednoznačně mě tato série zaujala,tak jsem se rozhodla si pořídit první díl.Musím říct,že knížka se mi opravdu líbila. Přečetla jsem ji během 2 dnů,když jsem byla nemocná. Byl to opravdu skvělý společník při nemoci.


Mrtvá čarodějka přichází
Kim Harrison

O Mrtvé čarodějce jsem se dozvěděla přímo na místě činu. Ze školou jsme vyrazili na Knižní veletrh do Ostravy. Z úplně jiným záměrem. Já jsem jen tak ze srandy prošla knihy,které tam měli, a narazila jsem na tuto krásku,která mě ihned zaujala svým obalem a svou cenou - 50Kč. Knížku jsem četla poměrně dlouho,protože nebyl čas. Musím ale říct,že je to opravdu skvělá knížka a do budoucna bych si ráda přečetla a pořídila další díly této série. :))


Hostitel 
Stephenie Meyer

Tak Hostitel je má srdeční záležitost. Objevila jsem ji jednou,když jsem brouzdala po knihkupectví na Martinus.cz. Nejprve jsem si ale myslela,že je toto vydání první.Pravý opak jsem zjistila,až jsem knihu měla koupenou.Ona ta filmová obálka ale také není na zmar. Je pěkná,ale pokud výjde do budoucna další díl, a bude se hodit k prvnímu vydání, asi mě picne. :D Knížku jsem četla a moc se mi líbila. Tato kniha má něco do sebe. Vtáhne čtenáře do děje a nechce ho pustit,dokud knihu nedočte. Pokud jste tuto knihu nečetli,tak to napravte,protože tato kniha je jedinečná! :)))

Komentáře

  1. Hostiteľ je aj moja srdcovka :)

    P.S. Autorka pripravuje pokračovanie. Veľmi sa teším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem si říkala, kdo by si dobrovolně kupoval filmovou obálku, když ta "pravá" je prostě boží :oD

    OdpovědětVymazat
  3. Ten prekliaty dom vyzerá sľubne. Hostiteľ, to je samozrejmosť. Aj som si pri ňom poplakala. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno