Posuď knihu podle obalu (12)

O co jde:
Vybrat si obálku knihy a zhodnotit ji.

Děsivé splynutí - Vidím to, co vrah

Jill Hathaway

Vee Bellová si je naprosto jistá, že sestřina kamarádka Sophie nespáchala sebevraždu. Byla zabita. Ona to ví, protože tam byla. Vee má narkolepsii, během záchvatů ale neupadá do spánku. Když omdlí, ocitá se v hlavě někoho jiného a prožívá život skrz jeho oči. Vklouzla například do hlavy své sestře, když podváděla při testu z matematiky, do učitelovy, který pil před začátkem hodiny. Nic ale Vee nepřipravilo na to, co se stalo jedné říjnové noci… ocitla se v hlavě někoho, kdo držel v ruce zakrvácený nůž, a stál nad Sophiiným tělem. Vee přímo zoufale touží někomu sdělit své tajemství, ale kdo by jí věřil? Zní to tak šíleně, že to nedokáže říct ani kamarádovi Rollinsovi, natož policii. Rollinsovi to ale říct stejně nemůže, protože teď už se moc nestýkají, Vee totiž tráví čím dál tím víc času se Zanem. Zamotaná do nebezpečí a děsivých lží, musí Vee sama odhalit vraha dříve, než udeří znovu.


Dle mého názoru se tato obálka moc nepovedla. Nelíbí se mi ten štítek,který má žena přes oči. Také si myslím,že by na obálku mohli dát jinou ženu. Třeba s lépe upravenými vlasy. Okraje jsou vytvořené skvěle.

Komentáře

  1. Obálka je priemerná a dej mi torchu pripomína V zajatí snov.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa táto obálka vôbec nepáči.

    OdpovědětVymazat
  3. Tu knihu si chci koupit, ale nějak mi to nevychází. Snad se k ní dostanu :3

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíc štve, že hlavní hrdinka je blondýna obarvená na růžovo, takže nevím ,proč je na obálce zrovna tahle tmavovláska. Ale zase se nejedná o nejhorší obálku :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno