Knižní poklady (4)

Meme z mé a Hančiny dílny.

O co jde:
Cílem tohoto meme je každé pondělí zveřejnit 3 knihy ze své knihovničky,s krátkým informativním článek. (Jak jsme se o knize dozvěděli a proč jsme si ji pořídili.Případně pokud jsme knihu četli,jestli se nám líbila.)


V plamenech
Rosamund Lupton

Na knihu jsem narazila na knihkupectví U Mobi. Později jsem ji dostala od přítele, jako dárek. Čtení jsem dlouho odkládala, protože jsem si knihu chtěla vychutnat. Bohužel se mi moc nelíbila. Opravdu mě zklamala. :/


Lexikon lektvarů paní Daneové
Katherine Howe

Na tuto knihu jsem narazila na jednom blogu. Nejdříve jsem si ji nechtěla vůbec pořizovat, ale když jsem na ni narazila v Tescu za 99 korun, hned jsem po ní chňapla. Knížku jsem četla a byla jsem opravdu překvapena. Bavila mě po celou dobu a jednou si ji určitě přečtu znovu.


Modrá krev
Melissa De La Cruz

Modrou krev jsem viděla v jednom knižním videu. I přes špatnou recenzi jsem si knihu pořídila. Musím přiznat, že kniha byla opravdu velice nudná a modlila jsem se, abych ji dočetla. V češtině vyšly již 4 díly. První tři jsou nudné, ale ten poslední Vás zvedne ze židle. Z nudy se stane akce.


Komentáře

  1. Ani jednu som nečítala, ale všetky majú krásne obálky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som ti písala, že Modrá krv nebude asi to správne riešenie... :DD

    OdpovědětVymazat
  3. Modrá krev má krásnou obálku :)

    OdpovědětVymazat
  4. toto tvoje meme som si dosť obľúbila :)

    OdpovědětVymazat
  5. A to jsem si ji chtěla tolik přečíst, myslím knížku V plamenech, no ještě uvidím no.. :D, Lexikon lektvarů.. o téhle knížce jsem neslyšela, ale když se líbila tobě tak si ji asi přečtu :-) a Modrou krev jsem četla a mě se tahle knížka celkem líbila a určitě si někdy přečtu další díly :)), jo a nevíš kolik má být dílů?? :))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno