Posuď knihu podle obalu (17)

O co jde:
Vybrat si obálku knihy a zhodnotit ji.

Krvavá cesta
Moira Young

Saba žije u Stříbrného jezera – pustiny zpustošené neustálými písečnými bouřemi – kde se její rodina snaží přežít a neustále naráží na pozůstatky dávno zaniklé civilizace Padlých. Když čtyři tajemní jezdci unesou její milované dvojče Lugha a zabijí jejího otce, Saba se vypraví osvobodit bratra a pomstít otce. Cestou potkává pestrou společnost dobrodruhů, pašeráků a samozřejmě i Jacka, úžasného a nesmírně drzého kluka. Saba během svého putování zjistí, že není slabou a bezbrannou dívkou, ale naopak skvělým bojovníkem, který má schopnost změnit deformovanou společnost zevnitř…


Na první pohled se mi obálka nelíbila. Postupem času, co jsem ji vídávala na blozích se mi začala líbit. Když jsem ji ale dostala do ruky, tak jsem si ji zamilovala. A co teprve, když jsem se do knihy začetla. Obálka je spojená s dějem a to se mi líbí. Myslím, že tato obálka se povedla.  Nadpis knihy je jednoduchý a dělá obálku výjimečnou. :)

Komentáře

  1. Italská verze této obálky je stejně lepší :oP .. já už se moc těším, až si to přečtu!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se obálka taky ze začátku moc nelíbila, ale líbí se mi víc a víc a strašně ti ji závidím :D, musím si ji někdy pořídit taky :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Mne sa tiež nejak veľmi nepáči.

    OdpovědětVymazat
  4. Já se přiznám, že jsem zatím tuhle obálku neviděla naživo :D A na internetu se mi ta obálka moc nelíbí, připadá mi taková dětská :// Tak doufám, že naživo bude vypadat mnohem líp :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno