Waiting on Wednesday (16)

O co jde:
Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Smečka
Andrea Cremer

Calla Torová není jen tak obyčejná americká středoškolačka, je rozená bojovnice, navíc vůdkyně smečky Nightshadeů. Většinu života tráví v lidském těle, ale stačí jen nepatrný impulz, drobné ohrožení, a promění se ve vlčici. Brzy se však ukáže, že se nemusí ve smrtelném nebezpečí ocitnout zrovna ona nebo její blízcí, aby se její vlčí instinkty probudily. Když při hlídkování v horách narazí na Shaye, lidského mladíka, jehož na životě ohrožuje medvěd grizzly, nezaváhá a zachrání ho. Ve chvíli, kdy se zadívá do jeho očí a ucítí jeho vůni, která jí připomíná jaro, začne pochybovat o věcech, o nichž nikdy nepochybovala. O svém postavení a předem daném osudu, který ji předurčuje stát se družkou přitažlivého vůdce smečky Baneů. Existuje nějaká možnost, že by se všemu mohla vyhnout? Pokud se nechá vést srdcem, riskuje, že přijde o všechno – včetně svého života. Stojí zakázaná láska za takovou oběť? A co když pravidla, na nichž smečky Ochránců a Strážci, jejich vládcové, tak lpí, nemají zajistit všem lidem na světě bezpečí, jak si až dosud myslela, ale jen je kontrolovat?


Smečku si chci přečíst již dlouho. Na seznamu byla mezi prvními knihami. Doma ji mám přibližně týden. Až budu mít celou sérii, tak se do ni pustím. Smečka má strašně krásnou obálku. I když recenze jsou jednou kladné, jednou záporné, i tak si chci knihu moc přečíst. :) 

Komentáře

  1. Vraj to nie je bohviečo :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych si chtěla knížku přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som na ňu počula len dobré :)

    OdpovědětVymazat
  4. choď do toho.. :) na knihu sú rozdielne názory, jedni hovoria, že je to blbosť, iná, že je to super kniha.. :D ja hovorím, že je to priemer :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jo jo ta obálka se mi taky moc líbí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám túto sériu veľmi rada, takže jednoznačne odporúčam ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Tiež si myslím, že je to priemer. Ale prvá kniha sa mi páčila zo všetkých najviac. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno