Posuď knihu podle obalu (23)

O co jde:
Vybrat si obálku knihy a zhodnotit ji.

Město z kostí 
Cassandra Clare

Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy, kterou navíc spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí. Nejde jen tak zavolat policii, když jsou vrahové pro všechny ostatní neviditelní a na místě činu nezbyla ani kapka krve, která by napověděla, že tu zemřel člověk. A byl to vůbec člověk? Zde se Clary poprvé setká s Lovci stínů, bojovníky, kteří mají chránit svět před démony. Během čtyřiadvaceti hodin je Clary vtažena do jejich světa, její matka totiž zmizí a na samotnou Clary zaútočí démon. Proč by se ale démoni zajímali o obyčejné lidi, jako je Clary a její matka? A jak je možné, že má Clary najednou „vnitřní zrak“? To by rádi věděli i Lovci stínů… Zábavné, odvážné a neotřelé fantasy od Cassandry Clareové slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.


Tak už jsem těmto obálkám propadla i já. Nejdříve jsem si řekla, že zůstanu u těch starých, ale nutí mě si sérii koupit s těmito obálkami. 
Město z kostí má krásnou obálku. I když ty lebky na spodní polovině jsou trošku strašidelné, tak vizáž knihy nemění. Obálka barvami i okraji jen září.
Musím uznat, že je rozhodně hezčí než ty původní, které u nás vyšly. :) 

Komentáře

  1. Mě se tyto obálky taky líbí mnohem víc :). Už si jenom tu knížku přečíst :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ze začátku se mi tyhle nové obálky moc nelíbily, ale časem jsem změnila názor. Teď se mi líbí, ale originální se mi stejně líbí víc. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou krásná obálka :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno