Minirecenze - Stmívání - Grafický román 2. díl

Autor: Stephenie Meyer
Počet stran: 232
Rok vydání: 2012
Vazba: brožovaná
Nakladatelství: Egmont
Série: Stmívání - Grafický román
Díl v sérii: 2

Anotace:

První komiksové ztvárnění Stmívání se stalo bestsellerem na žebříčku New York Times a překonalo rekord debutujících grafických románů. Teď se Stephenie Meyerová a Young Kim vracejí, aby dokončily tuto ilustrovanou interpretaci románu, který odstartoval mezinárodní fenomén!



Stmívání - Grafický román je pokračování prvního komiksu. Je skvěle zpracován a musím uznat, že ilustrace jsou mnohem pohlednější než ty z předchozího dílu.
Obálky jsou taky pěkně zpracované. Můžete si všimnout, že když oba komiksy přiložíte k sobě, tak k sobě navazují. Bella se s Edwardem drží za ruce.

Tento komiks vypracuje o lásce mezi člověkem a upírem.
Edward, upír, který Bellu nesmírně miluje by pro ní udělal cokoli. Když je v nebezpečí snaží se ji uchránit, ale ne vždy se to podaří.
Bella je velice statečný člověk. Edwarda se nebojí a jeho rodiny také ne. Má spíš strach, že se jeho rodině nebude líbit, než by se bála rodinky krvelačných upírů. Bella je velice statečná a miluje svou matku. To se ji taky vyplatí a málem přijde o život.

Stephenie Meyerová mě opravdu překvapila. Nečekala jsem, že může spolu s někým vytvořit něco tak krásného. Obdivuji malíře kreseb, protože jsou opravdu úžasné.
Kdo tento román nečetl měl by si ho přečíst a kouknout na ten skvost, který se skrývá uvnitř. :) 



Komiks hodnotím 5 hvězdičkami z 5.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno