Knihy měsíce - Leden 2014


Tento měsíc jsem přečetla celkem 7 knih a 2 komiksy. :) Jsem opravdu ráda, protože přes školu jsem teď neměla moc času číst. :)

9 knih - 2 216 stran 


Nejlepší kniha:













Okouzlená nocí - Amy Plum

Když kniha vyšla, tak se o ní moc nemluvilo. Takže jsem ani neměla v plánu si ji připisovat na seznam a číst. Jednoduše jsem o ni nevěděla. Když se mi naskytla možnost, že bych si ji mohla přečíst, tak jsem neváhala. Po začtení se do knihy jsem se od ní nemohla odtrhnout a hltala skvělý děj, který mě dostal. Romantika, napětí, akce, láska, přátelství, rodina. Toto všechno tato kniha obsahuje. Určitě si ji přečtěte, protože je to skvěle napsané, zpracované a přeložené. :)

Nejhorší kniha:













Měsíc Gomrathu - Alan Garner

Totální propadák. Nuda, žádná akce, žádné napětí, nesmyslný dětinský děj. Přitom tato kniha má celkem dobré hodnocení, tak nevím v čem je problém. U čtení jsem se modlila, aby to už skončilo. Určitě se do této knihy + do druhého dílu nikdy nepustím, protože ten byl taky na nic. A to jsem čekala, že aspoň druhý díl bude lepší. Absolutně jsem se mýlila. Fuj. Ble! 

Největší překvapení:













Odhalení - L. J. Smith

Z této knihy jsem byla opravdu překvapená. Hodnotila jsem ji čtyřmi hvězdičkami, protože se mi opravdu líbila. Ani ve snu by mě nenapadlo, že by Smithová mohla napsat, tak suprovní knihu. I když další dva díly byly trošku zklamáním, tak tenhle mě opravdu dostal a překvapil. :)

Největší zklamání:













Před záhrobím - Jeaniene Frost

Před záhrobím mě velice zklamalo. Čekala jsem knihu plnou akce, napětí upíru a nadpřirozena. Vše kniha obsahovala, ale ne tak, aby mi to vyhovovalo. Ani konec mě nijak nenadchl. U knihy jsem nebyla napjatá a plná očekávání, tak jak jsem čekala, že budu.

Nejnapínavější kniha:













Odhalení - L. J. Smith

Odhalení bylo opravdu nejnapínavější. Těšila jsem se a tuhla, když Kait spolu s ostatními zjišťovali tajemství pana Zetese. U této knihy jsem byla napjatá od začátku a dokonce a někdy jsem si rvala vlasy, když jsem nemohla číst dál, protože už jsem knihu musela zavřít. Ano, tak moc jsem to přeháněla. :D :) 

Nejvtipnější kniha:

Před záhrobím - Jeaniene Frost

Ano, tak tato kniha mě sice zklamala, ale byla opravdu vtipná. Některým erotickým scénkám jsem se musela smát. Když jsem četla jednu kapitolu, tak jsem ji musela přečíst i spolužačce a my se pak v hodině TV smály a všichni na nás čuměli. :D 

Nejnudnější kniha:

Čarovný kámen Brisingamenu - Alan Garner

Raději se nevyjadřuji. U knihy jsem se těšila na konec. Děj mě nebavil a po dočtení jsem nevěděla o čem byl začátek. Propadák měsíce. Opravdu! :/ 

Nejromantičtější kniha:

Před záhrobím - Jeaniene Frost

Tak tady nechyběla jak hromada erotiky, tak romantiky. Občas nechutná romantika, ale už jsem se s tím při čtení musela smířit.  Víc psát nepotřebuji.

Nejhezčí obálka:

Před záhrobím - Jeaniene Frost

Obálka se nakladatelství opravdu povedla. Moc se mi líbí a poprvé, jak jsem ji spatřila, tak na mě udělala veliký dojem. :) 

Nejhorší obálka:


Měsíc Gomrathu - Alan Garner

Tak tato obálka je opravdu nepěkná a nepovedená.  :D

A co, jak jste na tom za měsíc leden vy? :) 

Komentáře

  1. Okouzlená noc vypadá skvěle. Temné vize mě zklamaly, takže nejsem schopná donutit se do druhého dílu.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Kniha Okouzlená nocí mě zaujala a chtěla bych si ji moc přečíst :). Temné vize bych si taky chtěla přečíst, jen nevím jestli se mi to bude líbit a jestli to mám vůbec zkusit, ale nejspíš jo :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Okouzlená noci vyzerá super :) som premýšlala, že mi asi pribudne na wishlist

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno