Knižní chvilky (6)


Ahojte všichni,
před chvílí jsem se rozhodla, že nafotím knižní chvilky. :) Všimla jsem si, že poslední příspěvek do chvilek jsem přidala na začátku září. Jsem to ale ostuda. :) Doufám, že se napravím a příspěvky budu přidávat častěji.
Tento týden jsem nemocná, a tak jsem měla čas rozečíst si tři knížky. :)

První knížka se jmenuje Anna Karenina. Věřte mi, že ji nečtu dobrovolně. Je to celkem namáhavé čtení a opravdu ne příliš záživné. 
Navíc se čte moc pomalu, ačkoli má jen 196 stránek. Zatím jsem na straně 24. Dneska jsem si stáhla film, a koukla se na část, kterou jsem již četla, abych si uspořádala zmatek v hlavě, který z této knihy mám. Do neděle ji musím dočíst, což taky není dobrá zpráva. :D Musím mít na příští týden referát. Ach jo. 

Další knížka se jmenuje Eona - poslední dračí oko. Jsem na straně 120 a zatím se mi to docela líbí. Jen mě štve, že se to čte opravdu pomalinku. :( 

Před chvílí jsem se pustila do této skvělé knihy. A to do Temných hor. Tuto knížku jsem už jednou četla, ale na děj jsem si příliš nepamatovala. :) Opravdu se mi to líbí. Je to taková jednohubka, která mi pomáhá se uvolnit po předchozích knížkách, které jsem vám ukázala. :) 

A na závěr bych vám chtěla ukázat mého neposedného kocourka, který u focení jednoduše MUSEL být. :) Můžete si všimnout, že má růžový obličej. Ano, díváte se správně. Ono to tak dopadá, když se sedmiletá sestra maluje. :D 

Jinak vám všem přeji krásný pátek. Určitě to všichni zvládnete, ačkoli se vám nechce, protože za dveřmi je víkend, který si jistě po tak namáhavém týdnu čeká.
Já do školy startuji již příští týden. :)

Tak se mějte pěkně a čtěte! :) 

Komentáře

  1. Annu Kareninu by som si chcela veľmi prečítať :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som videla Annu Kareninu a už len kvôli tomu by som ju nečítala, lebo viem jak skončí.

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné fotky!! Temné hory bych si taky chtěla určitě přečíst a máš pěkného kocourka ;) :))

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné fotky :) Annu Kareninu si chci taky přečíst a doufám že mě se líbit bude :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc povedené fotky! Annu Kareninu jsem četla (musela jsem jako povinnou četbu.. :-( ) a Temné hory jsem četla asi před měsícem? :-) Eonu bych si měla také už konečně pořídit.. :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno