Knižní chvilky (7)


Všechny Vás zdravím,
tak jak se všichni máte? 

Dlouho jsem během dneška přemýšlela, zda nafotím knižní chvilky. Nakonec jsem se rozhodla, že ano. Než jsem je ale nafotila, tak jsem mazala blogy, které sleduji, protože většina jich byla neaktivní. A musím uznat, že jsem velice zklamaná. Sledovala jsem 300 blogů a zbylo mi jich 180, které jsou aktivní. Některé jsem si ale nechala pro případ, kdyby se autorky vrátily.
Opravdu jsem byla velice zklamaná, protože zrovna některé blogy mě doprovázely na mých začátcích, a byly mým vzorem. Bohužel si někteří blog smazali, nebo už několik měsíců nepřidali žádný příspěvek. Je to velká škoda. Tiše doufám, že všichni, co máte blog zůstanete a budete v tom pokračovat, protože mít blog je něco výjimečného. Také doufám, že blogerů bude jen přibývat a ne ubývat. Toť vše, co jsem Vám chtěla říct. A teď ke knižním chvilkám. :)

To počasí mě dneska velice rozčiluje. Prší, všude je tma. Jediné štěstí je to, že jsem nemocná a tak můžu to chmurné počasí sledovat pouze z okna, a nemusím v něm cestovat do školy a ze školy. Je příjemné být v teple domova, pod peřinou, s čajem a knížkou v ruce. To je ten nejlepší pocit, který čtenář může mít. :)

Povinnosti mě ale neminuly a musela jsem vyčistit morčáky a králíčka. Princezna se ale nechtěla fotit, protože jsem ji omylem vysavačem vcucla ocas, a tak se nechali vyfotit aspoň moji kluci. :)

A že tak pěkně čekali, tak dostali za odměnu papání a čistý pelíšek. :)

A já jsem včera rozečetla tuhle krásnou knihu, ze které mám opravdu radost, protože je to velice čtivé, zajímavé, zamilované. No prostě má tato kráska všechno, co člověk při nemoci potřebuje. Hlavní je, že se odreaguji. :) Jsem v polovině a doufám, že se dneska večer posunu ještě dále. :) O vydání této knihy se moc nemluvilo, a tak doufám, že jsem na ni teď aspoň trošku upozornila. :) Určitě ji doporučuji.

Po dočtení Nezapomenutelné se vrhám na tuto knihu, která má nádhernou zamilovanou obálku. :)
Většina ohlasů na Počkám na tebe je kladná, a proto doufám, že se mi příběh bude líbit a budu ho moci také ohodnotit kladně. :) Četli jste tuto knihu? Líbila se Vám? :) Své názory mi prosím napište do komentářů. :) 

A mně nezbývá nic jiného, než se s Vámi rozloučit. V pátek bych chtěla natočit Týden s knížkou, ale nevím, zda mi bude dobře. Tak se všichni mějte krásně. Už Vám zbývá pouze jeden den školy. :) Tak ho prožijte s úsměvem na tváři. Budou přeci prázdniny. :)
A nezapomeňte na Velikonoční knižní hop. :) Soutěžíme o Eonu! :)) 

Komentáře

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno