Waiting on Wednesday (47)

O co jde:
Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.

Asylum
Madeleine Roux

Jakmile tam vstoupíš, ven už nikdy nevyjdeš…

Mezi minulostí a současností se mohou odehrávat (h)různé příběhy. Kniha plná obrazů, které jste možná již spatřili ve svých nočních můrách.

Dan Crawford tráví léto v přípravce pro nadané studenty v New Hampshire College. Starý dům, bývalý ústav pro nepříčetné a nesvéprávné zločince, skrývá mnohá tajemství. Dan se svými přáteli Abby a Jordanem prozkoumávají temná zákoutí pochmurného domu, postupně je přepadají noční můry a dohánějí nevysvětlitelné události, mysteriózní zprávy a fotografie.
Brzy zjišťují, že ne náhodou všichni tři tráví prázdniny právě na tomto místě. Ústav totiž v sobě ukrývá klíč k velmi temné minulosti, která přátele spojuje. A jistá tajemství se derou na povrch. 

Komentáře

  1. Tuhle knížku chci strašně moc :DD.

    OdpovědětVymazat
  2. Už, abych ji měla doma. :D

    OdpovědětVymazat
  3. O knize už jsem dost slyšela, ráda bych si ji přečetla, ale nakonec asi ne. Já se totiž straním hororů, neboť potom nikdy nemůžu spát a čekám co na mě v noci vybafne. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Prvně jsem si Asylum ani moc přečíst nechtěla. Ale ta obálka je, tak krásná (naživo ještě víc), že knížce nakonec dám šanci a doufám, že se mi bude líbit :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno