Filmová doporučení (4)

Meme z mé dílny.
O co jde:
Cílem je upozornit a doporučit filmy, které se Vám líbily. 

Holka s prknem
58 %

Romantický / Komedie
Velká Británie / Rakousko / Německo, 2011, 97 min
Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa.
Holka s prknem je příjemný, romantický a odpočinkový film, který rozhodně není jeden z nejlepších filmů, ale pobavíte se u něj a odreagujete. Není moc známý, prostředí je zde zimní. :) Proto je tedy nejvhodnější se na film dívat v zimě. :) 

Hlavně nezávazně
59 %

Komedie / Romantický
USA, 2011, 104 min
Praktická Emma (Natalie Portman) k tomuto svéráznému životnímu stylu dospěla především proto, že jako doktorka aspirující na atestaci nemá na žádný vztah čas a energii, jen občas potřebuje povolit ventil. To Adam (Ashton Kutcher) má mnohem bolestivější důvody. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem (Kevin Kline) a vůbec ji neomlouvá, že je to slavný televizní producent, jenž má šarmu na rozdávání. Na duši zraněný Adam se proto rozhodne, že pustí city k vodě a bude si prostě jen nezávazně užívat jako jeho táta. Emmu v minulosti párkrát potkal, a i když jiskra nikdy nepřeskočila, po posledním setkání, ke kterému dopomohly litry vypitého alkoholu, se spolu poněkud impulzivně vyspí. V tom okamžiku se zrodí nápad na nezávazná setkání, při kterých půjde jen a jen o sex. Jenže všechna dohodnutá pravidla platí jen do chvíle, než je jedna ze stran poruší. A to je jen otázka času, protože kdo by věřil tomu, že mezi mužem a ženou může existovat prosté sexuální pouto, které nenaruší láska?
Hlavně nezávazně je vtipná komedie plná lásky a přátelství. Rozhodně se u ní nebudete nudit a užijete si spoustu pěkných chvil. :) O tomto filmu se také moc nemluví, ale myslím si, že stojí za to. :)

Kouzelná romance

67 %

Komedie / Rodinný / Romantický / Muzikál / Fantasy
USA, 2007, 103 min
Film o pohádkové princezně (AMY ADAMS) z minulosti, kterou zlá královna (SUSAN SARANDON) přemístí do současnosti, je spojením klasické pohádky společnosti Disney s příběhem z moderního New Yorku. Záhy poté, co se ocitne v naší době, je po setkání s pohledným právníkem (PATRICK DEMPSEY) princezna Giselle nucena měnit své názory na život a lásku. Může ve skutečném světě přežít pohádková láska? KOUZELNOU ROMANCI režíroval Kevin Lima (Tarzan, Eloise a Vánoce) podle scénáře Billa Kellyho (Dožeň, co se dá). Původních písně pro Kouzelnou romanci složila v minulosti velice úspěšná dvojice autorů – skladatel Alan Menken a textař Stephen Schwartz (Pocahontas, Zvoník u Matky Boží).
Kouzelná romance je naprosto boží a skvělá pohádková komedie. Já jsem se u ní nasmála a dokonce mi vykouzlila úsměv na tvá a během dívání jsem si pár věcí uvědomila. Tento film je hlavně o lásce, ale je naprosto kouzelný. :)

Komentáře

  1. Hlavně nezávazně je skvělý film. A navíc Kutcher je jeden z mých oblíbenců. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju Kouzelnou romanci, je kouzelna :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Kouzelná romance znám a je to krásný film. Ale Hlavně nezávazně je dokonalý super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jediné co jsem viděla je Holka s prknem a ta se mi velice líbila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z Tvého výběru jsem neviděla ani jedno :D Hlavně nezávazně vypadá ale docela zajímavě. Takovéhle oddychové komedie se hold občas skvěle hodí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny jsem viděla a první dva jsou naprosto boží :) Kouzelná romance už mě tolik neoslovila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Třetí film mě zaujal nejvíc :-) první dva jsem myslím viděla a moc se mi nelíbily.

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavně nezávazně na to jsem se koukla hlavně díky tobě a docela se mi to i líbilo :D.
    Kouzelná romance je nádherný film, mám ho moc ráda :)).
    První film neznám, ale nevypadá špatně někdy na něj asi kouknu :)).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno