Filmová doporučení (6)

Meme z mé dílny.
O co jde:
Cílem je upozornit a doporučit filmy, které se Vám líbily.


Líbánky
48 %

Komedie / Romantický
USA / Německo, 2003, 91 min


Romantická komedie režiséra Shawna Levyho vypráví o nevydařených líbánkách, i o tom, co jim předcházelo. Tom Leezak (Ashton Kutcher) a Sarah McNerneyová (Brittany Murphyová) se poznali na pláži a zamilovali se do sebe na první pohled. Tom pracuje jako rozhlasový noční reportér, dobře vypadá a zbožňuje sportování všeho druhu. Sarah je krásná spisovatelka a pochází z velmi bohaté a velmi snobské rodiny. K velkému překvapení Tomových kamarádů se zamilovaný mladík snaží začlenit do světa své milované. Na první pohled dokonalý pár se rychle rozhodne uzavřít sňatek, i když se to Sářiným rodičům vůbec nezamlouvá. Doufali, že si jejich dcera vezme bohatého obchodníka Petera, s nímž dříve chodila. Svatba se však přesto uskuteční a novomanželé odletí na líbánky do Itálie. Místo romantických chvil v Benátkách je však stíhá jeden malér za druhým a místo milování se neustále hádají. Když se v hotelu "náhodou" objeví Sářin bývalý nápadník, spory se vyhrotí a zdá se, že s manželstvím i láskou je konec.

Film Líbánky je velice vtipná komedie, kde jde především o lásku, nevěru a vztah dvou lidí. Film ukazuje mnoho věcí, které jsou ve vztahu důležité. :)

Baba na zabití
58 %

Komedie
USA / Německo, 2003, 85 min


Čierna komédia o zaľúbenej dvojici, ktorá konečne našla byt svojich snov. Má to však maličký háčik - a tým je stará žena, ktorá býva v byte nad nimi. Čoskoro zistia, čo všetko im prináša život v novom dome - začínajú splácať krutú, ale naozaj krutú daň. Okolnosti časom donútia Stuarta a Nancy použiť mimoriadne prostriedky, aby si udržali pokojný domov... Čo takto vražda?

Tak tato komedie je velice povedená a vtipná. Viděla jsem ji několikrát a pokaždé jsem se u ní pěkně nasmála. Staří lidé dokáží být někdy velice otravní, ale živí. :D :)

Pod jednou střechou
64 %

Komedie / Drama / Romantický
USA, 2010, 110 min


Holly Berenson (Katherine Heigl) je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer (Josh Duhamel) je úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost jeden ke druhému a láska k jejich kmotřence Sophie. Když oba Sophiini rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy byli vybráni coby Sophiini opatrovníci. Nyní jsou vším, co malé Sophie na světě zbylo a jejich rozdíly musejí jít stranou. Zkoordinovat svůj nový život pro ně rozhodně nebude snadné, ovšem někde uprostřed všech konfliktů a drastických životních změn musejí najít společnou řeč, aby vůbec mohli žít pod jednou střechou.

Pod jednou střechou je komedie, ve které se dva mladí lidé učí být rodičem. Během této cesty k sobě nalézají cestu a uvědomují si, že starat se o dítě není jednoduché. :) 

Viděli jste některý z těchto filmů? :) 

Komentáře

  1. Ani jeden z filmů jsem neviděla, ale Pod jednou střechou nevypadá zle :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno