Vánoční komedie

Vánoční komedie nebo filmy patří mezi mé oblíbené strávené časy z Vánoc. I když jsem některé filmy viděla již několikrát, stále mě během sledování pobaví a můžu se na ně koukat každý rok znovu. :)

Budiž světlo je povedená komedie, která je příjemně naladěna Vánoční atmosférou. Vtipné dialogy pobaví snad každého diváka. Budiž světlo nám ale také ukazuje, že na Vánoce by se měli mít všichni rádi. :)

Grinch je součástí každých Vánoc. Již od dětství jej mám ráda. Je to taková moje klasika. :) 

Santa Claus 1, 2 a 3 jsou snad nejbožejší Vánoční komedie, jaké jsem kdy viděla. Ty herce naprosto miluji. Tu atmosféru, která číší z prostředí. Elfové, Santa, sníh. Pokud jste Santu Clause neviděli, tak to honem napravte! :)

Sám doma je tradice. Viděl ho snad každý a většině se líbí. Já jej jako malá neměla moc ráda, jelikož jsem nechápala, jak někdo může doma nechat své dítě. Čím jsem starší, tak mám Kevina stále radši. :)

Santa má bráchu. Opět jedna ze skvělých komedií, kterou byste měli vidět. :) 

Veselé Vánoce Santa Clausi. Tento film jsem poprvé viděla, když jsem byla mladší. Již po prvním shlédnutí jsem si jej zamilovala. :)

Vánoční skřítek. 

Vánoční prázdniny. :) 

Viděli jste některý z těchto filmů? :) Nebo byste mi naopak chtěli nějaký doporučit? :) 

Komentáře

  1. Sám doma určite patrí k Vianociam!! :) A Vánoční prázdniny? To ani nevravím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně všechny vánoční filmy miluji, ale asi nejvíce Grinche. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Až na Santa má bráchu, jsem všechny viděla, některý miliónkrát a miluju je :D bez nich nejsou pravé Vánoce :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ďalši skvelý članok,Sám doma musím každy rok pozerať lebo bez toho si už neviem Vianoce predstaviť,Grinch je takisto skvelý film a a Vanoční prazdniny mám tiež veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, založila jsem nový knižní blog a chtěla bych tě poprosit o jeho shlédnutí, jsem ve světě blogování nová a moc nevím, jak svůj blog zviditelnit, budu moc ráda, za jakoukoliv radu, komentář atd. předem moc děkuji :) http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný článek :) a musím zkouknout Grinche letos! :D Nikdy jsem se k němu nedostala :) Jinak já osobně miluju film Jack frost a Vánoce naruby :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem asi divná, ale ani jeden z těchto filmů jsem neviděla /táhni se zahrabat, Winter!/ Ale určitě letos hodlám nějaký zkouknout. Kdybys měla vybrat jeden jediný, tak který by to byl ? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Znám všechny a mám ráda, ovšem Grinchce miluju :)
    Knižní regál

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno