Vánoční výzdoba



Vánoční výzdoby doma a v obchodech velice miluji. Je sice pravda, že ve velkých obchoďácích jsou výzdoby již tři měsíce před Vánoci. Někomu to přijde otravné, ale někdo je rád, protože z těchto výzdob vyzařuje pohoda a fakt, že se k nám blíží Vánoce. 

Ze všeho nejraději mám ráda procházky, kdy se můžu koukat na rodinné domečky, které jsou vyzdobené a krásně svítí. Někteří mají svou výzdobu opravdu bohatou a povedenou. Jednou bych také chtěla, aby můj dům zářil samými světýlky a lidé se na něj rádi koukali. :)




Vánoční stromečky v našich městech jsou také velice pěkné. Většinou jsou u nás i trhy a zvířátka v ohrádkách. Ačkoliv nemám ráda, že je vždy okolo spoustu lidí a všichni se navzájem pošťuchují, tak mám tuto atmosféru velice ráda. Lidé jsou před svátky bohužel všude, takže bych jedině musela vždycky zůstat doma.



Co se týče domovů, tak mám nejraději výzdoby, které se nesou v barvách červené, modré, stříbrné  a zelené. Tyto barvy mi k Vánocům sedí a mám je ráda ve všech kombinacích. Já mám ve svém pokoji barevná světýlka, ale v obýváku máme stříbrný stromeček a taktéž stříbrnou výzdobu. Kdysi jsme mívali modrou a červenou. Poslední dva roky mamka ujíždí na stříbrné. Nemůžu si ale stěžovat, protože stříbrná je nádherná! :)

Jakou výzdobu máte nejraději Vy? :) 

Komentáře

  1. To jsou tak krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se strašně líbí, když rozsvítí výzdobu ve městech. To je snad jediné období, kdy jsou města pěkná :-D. Jinak mám ráda svítící řetězy, mám jeden na balkónovým zábradlí a druhý na knihovně (který si tam nechám asi po celý rok, protože to vypadá úchvatně). Co se týče výzdob domů a stromečků, tak mám radši prostší výzdobu, nic přeplácaného :).

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno