On my wishlist (56)


O co jde:
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom si přáli mít ve své knihovničce.
Mohou to být knihy nové, staré, ale i knihy, které zatím nevyšly.

Planoucí hvězda
Moira Young

Saba je odhodlaná vzít osud pevně do svých rukou a porazit DeMala. Ten se rozhodl vybudovat Nový Eden – místo, kde mají místo jen mladí a zdraví, kteří budou věrně sloužit jeho zájmům. Zároveň místo, kde ovšem nemají místo staří, nemocní ani neposlušní. A Saba by se mohla stát spoluvládkyní Nového Edenu. A DeMalo jí nabízí dokonce ještě svůdnější nabídku, které prakticky nejde odolat. Ovšem musela by zradit své přátelé i vše, v co do teď věřila. Jak se Saba rozhodne? Dokáže změnit doslova celý svět?

Cesta nikdy nebyla nebezpečnější a zrada číhá i v těch nejméně tušených místech v dech beroucím závěru trilogie Krvavá cesta.

21. Den
Kass Morgan

Posledních několik století žádný člověk na Zem nevstoupil. Tedy až do teď. Už je to dvacet jedna dní ode dne, kdy vybraných sto lidí dorazilo na planetu Zemi. Podezřívají, že na Zemi nejsou jedinými lidmi. Skupinu čelící neznámému nepříteli se Wells snaží udržet pohromadě. Bellamy se bez ohledu na následky snaží zachránit svou sestru. Glass na lodi čelí nemyslitelné volbě mezi láskou svého života a životem samým.

Komentáře

  1. 21.den vypadá veľmi zaujimavo :))))

    OdpovědětVymazat
  2. 21. den bych si chtěla přečíst, ale prvně si musím sehnat první díl :D

    OdpovědětVymazat
  3. Také bych si chtěla koupit 21. den. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nebyl podle 21. den napsaný seriál? Připomíná mi to totiž seriál The 100. (Viděla jsem ale jen první díl a knížku nečetla, tak nevím)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno