Waiting on Wednesday (65)


O co jde:
Cílem je vybrat jednu knihu, kterou si chcete přečíst.


Esej o tragédii
Elizabeth Labanová

Esej o tragédii má krásnou obálku. Již při jejím vydáním se o knize hodně mluvilo. Spoustu blogerů ji četlo a hlavně pozitivně hodnotilo. Já jsem tuto krásnou knížku našla pod stromečkem díky Barunce z Knihy nekoušou. Je nádherná, mám z ní obrovskou radost, ale nejvíce se těším, až se do ní začtu! :)

Anotace:
Tim Macbeth, sedmnáctiletý albín, nedávno přestoupil na prestižní Irvingovu školu, jejíž motto zní: „Vejdi, přítele najdi a přítelem se staň.“ Ale přítel je to poslední, co Tim hledá — doufá jen, že absolvuje poslední ročník, aniž by vzbudil příliš pozornosti. Ale navzdory své snaze zůstat nenápadný se zamiluje do hvězdy ročníku Vanessy, přítelkyně nejoblíbenějšího studenta na škole. K Timovu překvapení Vanessa jeho lásku opětuje, ale pokud by to někdo zjistil, mohlo by to otřást jejím společenským postavením. Tim a Vanessa navážou utajovaný vztah, ale navíc se musí vypořádat s esejem o tragédii, závěrečnou prací posledního ročníku, kterou zadává nejpřísnější učitel na škole. 

Kniha je psána střídavě z pohledu zamilovaného Tima a také Duncana, studenta posledního ročníku, který odhaluje celou pravdu o Timovi a Vanesse.

Esej o tragédii je působivý příběh o zapovězené lásce a o tom, kam až jsou lidé schopni zajít, aby si uchovali svá tajemství.

Komentáře

  1. Táto kniha ma veľmi láka, dúfam, že sa k nej niekedy dostanem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuto knihu se hodně těším už se nemohu dočkat až ji budu číst. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Budu čekat na recenzi. Zní zajímavě, ale zatím mě úplně neláká.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno