On my wishlist (67)

O co jde:
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom si přáli mít ve své knihovničce.
Mohou to být knihy nové, staré, ale i knihy, které zatím nevyšly.

Už je tady zas - Timur Vermes

Co kdyby Hitler v roce 1945 nespáchal sebevraždu, ale jen usnul? A co kdyby se probudil roku 2011? Jak by se asi tvářil a našel by v našem světě spojence, kteří by ho podpořili? Od těchto otázek se odvíjí román německého spisovatele Timura Vermese nazvaný Er ist wieder da.
Román, který okupuje přední místa německých literárních žebříčků. Prodalo se ho zatím téměř půl milionu výtisků a skoro sto tisíc kusů ve formě audioknihy. Satirický příběh se překládá do sedmnácti jazyků včetně angličtiny, španělštiny, francouzštiny a češtiny.

Zapletený - Emma Chase

Drew Evans, úspěšný třicátník se sebevědomím až do stropu, svůj život miluje a rozhodně v něm nehodlá cokoliv měnit. Proč taky? Přes týden září v otcově koncernu, o víkendu v nočních klubech. Vztah? Láska? K čemu! Ženy na něj stojí frontu a jemu jeho životní motto „nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“ plně vyhovuje. 
Alespoň do té doby, než potká Kate, svou novou kolegyni s vlasy po pás a jazykem jako břitva. Jenže Kate má před svatbou, na aférky si nepotrpí,
a jak se zdá, ani na Drewa... 
A že mu v práci šlape na paty? Tak to už, kočka, trochu přehání, ne? Jenže zákonům přitažlivosti neporučíš a muži jsou tvorové nejen ješitní, ale i bojovní. Zvlášť, když se zamilují…

Komentáře

  1. Zapleteného odporúčam!!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zapleteného si chci také přečíst, i když obálka se mi vůbec nelíbí.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Už je tady zase bych si chtěla také koupit. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno