Knižní přírůstky (4)

Ahoj, 
po krátké době tu mám spoustu knižních přírůstku. :) 
Elita byla po vydání samozřejmostí a já ji jednoduše musela mít. Ačkoliv jsem první díl nečetla, tak mám nejraději celé série pohromadě. :) Věřím, že to není trefa do černého, jelikož Selekci má rádo mnoho blogerrů.:) A ta obálka je naprosto nádherná! :)
Svůdné zúčtování je třetí díl trilogie Svůdné zlo. Měla jsem na ni zálusk už od vydání, ale když jsem si ji chtěla kupovat na Mobi, nebyla skladem. Po dlouhém čekání ji mám také doma a moc se těším na celou sérii! :)
Nevítaní je kniha na kterou jsem se dlouho těšila. Mám zálusk i na sérii Drakie, která je od stejné autorky, ale na tu si budu muset počkat. Všechno nejde hned. :) Ta obálka je moc krásná a hodnocení, která jsem pročítala jsou téměř vždy kladná. :)
Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender je nádherné zpracovaná kniha. Jakmile jsem ji dostala do rukou musela jsem ji neustále obdivovat, jelikož Cooboo se tato kniha opravdu povedla. Na tuto knihu jsou rozporuplné recenze, ale já věřím, že si v ní najdu něco pozitivního a bude se mi líbit. :)
Amy a Roger na cestě vyšla už hodně dávno, ale já jsem se k této knize dostala až teď. V létě bych si ji ráda přečetla. :)

Když si přítel objednávala sérii Assassins Creed přibral mi na Fantom Printu tyto knihy ve slevě. Vím, že jsou na ni rozporuplná hodnocení, ale mě zaujaly ihned, jakmile Fantom Print oznámil, že mají vyjít. :)

Návštěva Levných knih je jednou za čas nutností. Seznam tajných přání jsem si přála už hodně dlouho. V Dobrovském jsem ji objevila za 99 Korun a skákala jsem radostí, jsem ráda, že ji mám. :) 
Plavat se žraloky mě zaujala už dávno. Námět vypadá moc zajímavě a zpracování knihy je nádherné. :)
Poslední divočinu jsem viděla u Verunky z Knižného přátelství a už tehdy mě zaujala. Obálka je krásná. 
Agnes po naskladnění chtěli snad všichni. Když jsem ji viděla, hned jsem po ní skočila. :) 
Smrtící vlnu jsem chtěla už dlouho, jelikož jsem si chtěla doplnit sérii. Po dlouhé době jsem si ji konečně pořídila. :)
Dallas 63 je z Globusu za 100 Korun, protože má mírně poškozený přebal. Řekněte, nechali byste tam tu knihu za takovou cenu? O.o
Mráz je druhý díl Řezu. Opět jsem jej potřebovala do sbírky. 
Jámu a kyvadlo máme v povinné četbě. Takže mi kniha nebude zdobit jen knihovnu, ale dokonce si ji kvůli četbě přečtu. Ta obálka je boží! :)
Vášnivý čtenář je naprosto nádherná a dokonalá záložka! :)
Nepravděpodobná pouť Harolda Frye má pěknou obálku. Knihu jsem viděla u Ondry a okamžitě mě zaujala. :)

A jako poslední tu je várka těchto starších knížek. Jackie Collins je oblíbená autorka mé spolužačky, takže jsem ráda, že mám od ní konečně něco doma. Ostatní knihy jsou zajímavé svým námětem. Všechny jsem dostala najednou, jelikož majitel se stěhoval a neměl s nimi co dělat. :) 

Četli jste některou z knih? Líbila se Vám? Nebo chcete naopak některou z nich číst? :)

Komentáře

  1. Dobrá zbierka naozaj :)) Na ceste som čítala, naozaj príjemná kniha. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky, i já si nedávno pořídila Elitu a Amy & Roger: Na cestě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jackie Collins mám ráda, ale zrovna ty co máš ty mi přijdou jedny z těch nejslabších. Noční směnu mám doma a snad se k ní brzy dostanu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na hodnocení a zrovna tyto četla i spolužačka. Četla od ní snad všechny knihy a zase mi tvrdila opak, že se jí moc líbily. :)

      Vymazat
  4. To jsou skutečně krásné a bohaté knižní přírůstky.
    Amy a Roger je úžasná kniha. A Elita má nádhernou obálku.
    Noční směna není žádný zázrak, ale to prostředí je opravdu originální, takže jsem si její čtení užila. Měsíční směnu už mám doma minimálně rok. Připomněla jsi mi, že bych si ji mohla přečíst:) Díky:))

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, Ty máš krásných přírůstků :) Na zakončení svůdné trilogie jsem strašně zvědavá, už se konečně musím dokopat k přečtení toho posledního dílu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem četla zatím jen Svůdné zlo a další dva díly ještě doma nemám, všechno plánuji dokoupit až po zkouškách (za odměnu), snad to ještě týden vydržím. :D Elitu už mám doma hned od vydání, ale taktéž jsem musela dát prostě přednost učebnicím, než jiným knihám. :) Jinak Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender je vážně skvělá kniha! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno