On my wishlist (72)

O co jde:
Cílem je ukázat každou sobotu pár knih, které bychom si přáli mít ve své knihovničce.
Mohou to být knihy nové, staré, ale i knihy, které zatím nevyšly.

Osudová náhoda - S. H. Kolee

Lauren prochází životem bez velkých cílů a přání. Kamarádka jí jednoho dne nečekaně na dočasnou dobu nabídne místo asistentky Cadena Rileyho, slavného fotografa a atraktivního muže. Caden je ve společnosti známý jako nepolapitelný lamač ženských srdcí. Je sebevědomý, nadaný, bohatý, prostě je snem každé ženy.


Caden je z Lauren úplně vedle od samého začátku, jenže neví, co si o ní má myslet. Je krásná, ale drží si od něj odstup a chová se ryze profesionálně. Je zvyklý, že se mu ženy věší na krk, a najednou nechápe, co se děje. Proč se Lauren chová tak odtažitě? Nemůže tušit, že Lauren jím je také okouzlená, ale před ním to nedává znát. Respektuje ho jako svého šéfa a nic si k němu nedovolí. Kromě toho Lauren ani nepočítá s tím, že by se mu taková obyčejná holka jako ona mohla líbit.
Přitažlivost je však silnější a zanedlouho je pohltí vztah bez závazků. Nechtějí znovu dávat svá srdce všanc, protože oba v dětství poznali, jaké škody dokážou blízké vztahy napáchat. Jejich dohoda zpočátku funguje dobře, ale čím víc času spolu tráví, tím k sobě pochopitelně mají blíž.



Opravdové pocity si bohužel dokáže připustit pouze jeden z nich. Velká otázka tedy zní, co se stane, až vysloví osudové „miluju tě“.


Deset malých nadechnutí - K. A. Tucker

Po tragické autohavárii, která ji připravila najednou o rodiče, přítele a nejlepší kamarádku, prchá Kacey se svou mladší sestrou Livií z Michiganu do Miami, aby tam začala nový život. Podaří se jí vybudovat novou existenci? Zbaví se trýznivých vzpomínek, které ji nepřestávají pronásledovat? A dokáže odolat záhadnému sousedovi z bytu 1D? Už sama skutečnost, že autorka K. A. Tucker vydala první knihu jako šestiletá, je zárukou poutavého a zajímavého čtenářského zážitku.

Komentáře

Okomentovat

Za každý komentář moc děkuji. :)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Recenze - Bez tebe to není léto

Recenze - Chladné ostří

Recenze - Říkej mi princezno